Što je aromaterapija?

Aromaterapija je drevna metoda primjene 100% čistih i prirodnih eteričnih i biljnih ulja za postizanje i održavanje zdravlja i vitalnosti.

Dobrodošli u svijet Artema aromaterapije - čeka Vas carstvo od stotinjak eteričnih ulja koja se otapaju u prirodnim i hladno prešanim uljima vrhunske kvalitete. Ovo je cjelovit način njege tijela jer koža upija dragocjene sastojke koji će putem krvotoka dospjeti do svake vaše stanice. Uz to, aromaterapijske mješavine njeguju Vašu kožu na kraljevski način, upravo kako koža, kao naš najveći organ, i zaslužuje.

Želite li na lijep način upotpuniti svoje slobodno vrijeme možete počastiti tijelo i duh aromatretmanom koji će razbuditi sva vaša osjetila, donijeti vašem organizmu blagodat ljekovitih sastojaka iz biljaka, potaknuti detoksikaciju, opustiti mišiće, dubinski njegovati kožu i djelovati na rješavanje tegoba sa zdravljem. Ponudu možete pronaći na Aromatretmani.

Aromatretman je lagan i opuštajuć tretman kojim se blagotvorni sastojci aromaterapijske mješavine putem kože unose u organizam. Pomaže smanjenju bolova i upala, jača imunitet, poboljšava prokrvljenost tkiva, njeguje kožu, pomaže izlučivanju toksina, smanjuje posljedice stresa i ciljano djeluje na specifične tegobe klijenta.

 

Mješavine ulja pažljivo su odabrane za svaku klijenticu ili klijenta ovisno o njenim/njegovim karakteristikama i potrebama, a njihov miris i svojstva spajaju nas s prirodom iz koje potječu. Svi tretmani rade se sa sastojcima vrhunske kvalitete (eterična ulja i hidrolati Aromazone, Florihana, Ladrome, Oshadhi i Pranarôm, hladno prešana biljna ulja). U cijenu je uračunata upotreba svega potrebnog tijekom tretmana (ručnici, ogrtač, jednokratne papuče), a neposredno prije tretmana slobodno se možete istuširati.

Ukoliko imate tegoba sa zdravljem ili ga želite očuvati u optimalnom stanju, možete doći na savjetovanje gdje ćete dobiti preporuke o njezi cijelog Vašeg organizma, ovisno upravo o Vašim karakteristikama i potrebama.

Odlučite se njegovati svoju kožu potpuno prirodnim preparatima prilagođenim upravo Vašoj koži. Naučite kako i zabavite se na radionicama izrade prirodne kozmetike.

Iznenadite i razveselite svoje bližnje aromatretmanom, savjetovanjem ili radionicom na kojoj će naučiti izrađivati aromakozmetiku od najboljih sastojaka i s pažljivo odabranom recepturom individualno za svaku klijenticu/klijenta.

Poklon bonove za tretmane, savjetovanje i radionice možete naručiti i dobiti putem elektronske pošte.  Pri narudžbi od minimalno 2 poklon bona, Artema aromaterapija Vam poklanja popust od 10%.