MASAŽE

U svim masažama pritisak ruku se prilagođava svakom klijentu, a brinemo da Vam bude toplo, ugodno, da se možete istuširati prije tretmana, da se upravo Vama posveti pažnja i vrijeme te da se u Artemi osjećate smireno i bez stresa.

Sve masaže (medicinske i aromatretmani) rade se isključivo sa biljnim sastojcima i ne koristimo nikakva sintetska ulja niti štetne tvari.

U Artemu su na masažu i savjetovanje dobrodošle i trudnice i djeca, jer mješavine za tretmane prilagođavamo dobi i stanju svakog klijenta.

Biljne mješavine za aromatretmane (aromaterapijske masaže) su individualno kreirane, ovisno o klijentovom zdravstvenom stanju i tegobama. Potpuno su prirodne i  visoko dozirane (prema francuskom modelu aromaterapije) te zbog toga učinkovite kod tegoba sa zdravljem poput bolova, napetosti (fizičke i mentalne), kožnih problema, problema sa cirkulacijom, probavom, celulitom i slično.

U Artemi se koriste isključivo proizvodi vrhunske aromaterapijske kvalitete renomiranih svjetskih brandova.

Sve su cijene s iskazanim PDV-om.

◊ MEDICINSKA MASAŽA 30 MINUTA         150kn

Masaža glave, leđa, ruku ili nogu. Radi se potpuno prirodnom mješavinom biljnih ulja.

◊ MEDICINSKA MASAŽA 60 MINUTA        250kn

Masaža tijela, djeluje protiv bolova u mišićima.    Radi se potpuno prirodnom mješavinom biljnih ulja.

◊ AROMATRETMAN »MOJIH 30 MINUTA»       250kn

Masaža glave, leđa, ruku ili nogu aromaterapijskom mješavinom

◊ AROMATRETMAN »MOJIH 60 MINUTA»          400kn

Masaža tijela aromaterapijskom mješavinom, djeluje protiv bolova u mišićima i posljedica stresa

◊ KRALJEVSKI AROMATRETMAN 90 MINUTA     550kn

Masaža tijela aromaterapijskom mješavinom, s naglaskom na stopala, vlasište i lice. Djeluje protiv bolova u mišićima i posljedica stresa te se postiže duboka relaksacija.

◊ AROMATRETMAN „RAINDROP“ 60 MINUTA   550kn

Eterična ulja poput kišnih kapi padaju na Vaša stopala i leđa, a ljekoviti sastojci iz ulja djeluju protiv bakterija, virusa i gljivica, uravnotežuju imunitet, opuštaju mišiće, djeluju protiv bolova i upala i općenito protiv problema s leđima (skolioze, kifoze, išijasa, bolova mišića i kralješnice…).
Izuzetno opuštajuć, antistresan, vrlo mirisan i koristan aromatretman za zdravlje leđa i cijelog organizma.

◊ AROMATRETMAN «MIRISNA BAJKA» 60 MINUTA       450kn

Masaža luksuznim toplim biljnim maslacima s dodatkom eteričnih ulja naranče, limuna i mandarine. Intenzivno njeguje kožu i svježim mirisom obavija tijelo i duh.

◊ AROMATRETMAN VLASIŠTA, VRATA I DEKOLTEA «ZEN» 30 MINUTA    250kn

Izrazito opuštajuća aromaterapijska masaža gornjeg dijela tijela.         

◊ ANTICELULITNI AROMATRETMAN S AROMATERAPIJSKOM LIMFNOM DRENAŽOM 45 MINUTA     350kn

Bezbolna masaža visoko koncentriranom mješavinom biljnih i eteričnih ulja protiv celulita. Na ugodan i učinkovit način potiče se limfna drenaža, arterijska i venska cirkulacija te otapanje masnih stanica.

Anticelulitni paket (jednokratna uplata): 10 tretmana 3500kn -20% =2800kn

◊ AROMAREFLEKSOTERAPIJA STOPALA 60 MINUTA     300kn

Izrazito opuštajuć aromaterapijski tretman refleksoterapije stopala, kojim se postiže učinak na cijeli organizam. Na stopalima se nalaze završeci živčanog sustava pa ovaj tretman djeluje na sve naše sustave i organe.

◊ UPOTREBA ZEPTER BIOPTRON LAMPE     100kn

Terapija svjetlom koja pomaže u smanjenju boli, regeneraciji kože, potiče cirkulaciju i imunitet, djeluje protuupalno, antidepresivno i pomaže psihofizičkoj ravnoteži organizma. U kombinaciji sa aromaterapijskim mješavinama poboljšava njihov učinak na zdravlje.